Financieel en administratief advies

belastingen | budgettering | taalhulp | vertaling

VOOR VOLWASSENEN EN FAMILIES

Financieel advies

Financiële stabiliteit is een sleutelelement voor elke persoon en heeft een directe invloed op zijn emotionele balans. Daarom helpen we, als onderdeel van de diensten die we bieden, financiële kwesties te organiseren en zorgen we ervoor dat onze klanten weten hoe het eigen budget effectief te kunnen beheren.

VOOR VOLWASSENEN EN FAMILIES

Administratief advies

We helpen Poolse immigranten bij het organiseren van administratieve en wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit verblijf en werk in Nederland. Ons doel is niet alleen om bestaande problemen met betrekking tot belastingen, voordelen of verzekeringen op te lossen, maar ook om methoden te tonen om ze in de toekomst te vermijden.

In welke situaties helpen we?

fiscale achterstallige betalingen

Lees meer
We controleren de legitimiteit en helpen bij het afwikkelen van verplichtingen aan de Belastingdienst, bijvoorbeeld door de vereiste betalingen in termijnen te verdelen.

uitkeringen (toeslagen)

Lees meer
We helpen bij het aanvragen van uitkeringen (bijvoorbeeld WW) en toeslagen (bijvoorbeeld zorgtoeslag, kindgebonden budget etc.)en de afwikkeling van de bijbehorende verplichtingen.

contact met de gemeente

Lees meer
We helpen bij het regelen van formele kwesties rondom uw verblijf in Nederland, zoals het verkrijgen van de vereiste documenten, bevestigingen of gepaste gemeentelijke ondersteuning.

belastingafrekening

Lees meer
We helpen bij het afwikkelen van belastingverplichtingen jegens de Belastingdienst in Nederland. We regelen zowel huidige als vroegere formaliteiten.

arbeidsbureau (UVW)

Lees meer
Wij helpen bij het actief zoeken naar werk en het verkrijgen van een passende werkloosheidsuitkering aan Polen die in Nederland verblijven.

zorgverzekering

Lees meer
Iedereen die in Nederland werkt, moet een zorgverzekering hebben. We helpen zowel bij het verkrijgen als het nakomen van bestaande financiële en formele verplichtingen jegens Nederlandse verzekeraars.

budgetcontrole

Lees meer
We helpen individuen en gezinnen het huishoudbudget te stabiliseren. Samen analyseren we de financiën, bepalen we de beste methoden om inkomsten en uitgaven te reguleren en helpen we bij de uitvoering ervan.

problemen op het werk

Lees meer
We helpen Polen in Nederland in geval van oneerlijke behandeling op de werkplek, problemen van werknemers als gevolg van de taalbarrière en anderen.

medische voorzieningen

Lees meer
We bieden professionele vertaalhulp in medische faciliteiten (kliniek, ziekenhuis, hospice). We helpen bij het verkrijgen van gedetailleerde medische informatie, uitleg, aanvullend overleg met specialisten en anderen.

Over advies

Wij bieden financieel en administratief advies voor particulieren en gezinnen. We kennen de Nederlandse realiteit heel goed – van de huidige fiscale voorschriften tot civielrechtelijke verplichtingen. We hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van verschillende soorten zaken voor een aantal Nederlandse instellingen.

Al onze activiteiten zijn individueel en streven er altijd naar om het bestaande probleem op te lossen. We helpen bij contacten met instellingen zoals: Belastingdienst, UVW (arbeidsbureau), politie, ziekenhuizen, scholen, werkplekken etc.